Kanalpaket 1 -12 månader

195,00 kr
Inkl. moms

För dig som är kräsen. Här finns massa med kanaler.. 7000+. Detta är endast ett abonnemang och det ingår ingen box, utan detta är för dig som redan har en box

Enhet
Månader
Kvantitet
In Stock

Varsågod! Det här kommer att ta dina tittarupplevelser till nya höjder; Vi på IPTVPrinsen ger dig tillgång till världens bredaste kanalutbud.

Här väljer du bland de förnämsta filmkanalerna och de senaste filmerna.Du har full koll på dina favoritsporter och alla viktiga idrottsevenemang i sportkanaler från alla arenor i hela världen.

Du får de senaste avsnitten i de populäraste TV-serierna före alla andra. Testa gratis i 24 timmar och berätta för oss på IPTVPrinsen vad du tycker.  -Värt att prova inte sant?

Beställ här bekvämt och bra!

Det här är ett abonnemang och du behöver ha en box typ TVIP s605

Har du inte box just nu kan du välja en här ur marknadens bästa märke med landets förmånligaste priser.   

Titta på ny digitalbox här:

TVIP 605

Färdigkonfigurad Box som bara är att koppla in

Film/VOD

Filmkanaler i världsklass, från alla länder på alla språk. Ett gigantisk utbud av Video on Demand filmer som inte går att få tag i någonstans. Se alla filmer samtidigt som de är på bioduken. Prova själv får du se. Det är helt gratis.

Sport/Fightpass

Vare sig du följer fotboll eller ishockey så har vi det. Se på alla sporter, från alla ligor, från hela världen med en skarp bild med livliga färger. Missa aldrig mer ditt sport evenemang.

Serier

Orkar du inte vänta mer på att din serie ska komma ut? Du vet väl om att de sänds utomlands mycket tidigare än vad de gör i Sverige? Vi har HBO, BBC  med många många fler.

kanpkt